Trappematternes klæbning til trappefladen

Med den medfølgende dobbeltklæbende tape kan trappetrinstæpperne nemt og hurtigt monteres på trappetrin af træ, plast, stål, beton, sten og aluminium. En forudsætning for god vedhæftning mellem dobbeltklæbende tape og trappetrinfladen er, at trappetrinene er flade, rene og fedtfri.

Affedtning af trappens overflade

For optimal vedhæftning mellem den dobbeltklæbende tape og trappens overflade skal trappetrinene være rene og fedtfri. Overfladen på trinene rengøres og affedtes bedst med ammoniak opløst i van eller med Universalrens opløst i vand. Ammoniak og Universal rens er begge tilgængelige i byggemarkeder og malerforretninger.

Trappetrinstæpper med ideel klæbning

Micostep® trappetrinstæpperne bliver siddende optimalt og længe, når du udfører ovenstående affedtning. Vores trappetrinstæpper passer til næsten alle trapper og fås i forskellige farver.

Montering af dobbeltklæbende tape

Aanbrengen dubbelzijdige tapeTrappetrinstæpperne leveres med dobbeltklæbende tape til fastgørelse af trappetrinstæpperne på dine trappetrin. Tapen leveres på rulle og du skal selv påføre den på bagsiden af trappetrinstæpperne.

Ved at levere den dobbeltklæbende tape på rulle er du sikret, at tapen er ‘frisk’ og garanteret en optimal klæbestyrke.

Billedet til højre viser, hvordan tapen skal påføres undersiden af trappetrinstæppen. Det er meget nemt at påføre den dobbeltklæbende tape. Du klæber enden af rullen på trappetrinstæppen og ruller rullen ud så langt det er nødvendigt og du skærer den relevante strimmel til med en Stanley-kniv eller en brugskniv.

Anvend trappetrinstæpper

Trin 1: Bestem placeringen af trappetrinstæpperne på trappetrinnet.
Placer trappetrinstæpperne på trinene, så de beskriver en lige sti på en lige trappe eller en jævn sti på en drejende trappe og marker trappetrinstæppernes placering på trinene. PS: på en drejende trappe er trappetrinstæpperne bedst i yderbøjningen.

Trin 2: Affedt.
Når du har fastlagt trappetrinstæppernes placering, skal du affedte trappens trædeflade, se ‘Affedtning af trappens trædeflade’.

Trin 3: Påfør dobbeltklæbende tape.
Sæt den dobbeltklæbende tape på undersiden af trappetrinstæppen, se ‘Anvendelse af den dobbeltklæbende tape’.

Trin 4: Monter trappetrinstæpper på trappetrinnet.
A) Hold trappetrinstæppen vandret og flyt trappetrinstæppen med 90 graders vinkel mod forsiden af trappetrinnet.

B) Tryk derefter trappetrinstæppen lige ned og sørg for, at når du trykker den ned, forbliver trappetrinstæppens 90 graders vinkel i kontinuerlig kontakt med forsiden af trappetrinnet.

C) Pres trappetrinstæpperne godt ved at stå kort på dem og træde på trappetrinstæppen overalt.