Alle fordele ved micostep trappetrinstæpper overblik

Specielt ved trapper med glat overflade (såsom en malet trætrappe) skal der tænkes ekstra på sikkerheden. Endelig ønsker du, at dine børn skal kunne lege trygt i huset uden risiko for at falde ned af trapperne. Ved at lægge Micostep® trappetrinstæpper med skridsikker struktur får dine børn mere greb, og kan de ikke glide ned af trappen så hurtigt. Det gælder selvfølgelig ikke kun for børnene, men også dig selv og andre, der bor i huset eller bruger dit hjem.

Symbool: Trapmatten en trapmaantjes van Micostep® zijn antislip Specielt ved trapper med glat overflade (såsom en malet trætrappe) skal der tænkes ekstra på sikkerheden. Endelig ønsker du, at dine børn skal kunne lege trygt i huset uden risiko for at falde ned af trapperne. Ved at lægge Micostep® trappetrinstæpper med skridsikker struktur får dine børn mere greb, og kan de ikke glide ned af trappen så hurtigt. Det gælder selvfølgelig ikke kun for børnene, men også dig selv og andre, der bor i huset eller bruger dit hjem.

Ingen støj

Symbool: Kunststof trapmaantjes reduceren geluidVores Micostep®-trappetrinstæpperne giver støjreduktion. Når dine børn går op og ned af trapperne, er det meget rart, at støjen er dæmpet.

Let at rengøre

Symbool: Kunststof trapmatten zijn eenvoudig te reinigenMicostep® trappetrinstæpper er lavet af plast. Disse plastmaterialer er ikke porøse, så ingen væske eller forurening kan trænge ind i materialet. Dette gør trappetrinstæpperne nemme at rengøre. Du kan rengøre trappetrinstæpperne hurtigt og nemt med en støvsuger med børstebeslag. Du kan derefter fjerne trappetrinstæpperne med en fugtig klud.

Micostep® trappetrinstæpper er lavet af plast. Disse plastmaterialer er ikke porøse, så ingen væske eller forurening kan trænge ind i materialet. Dette gør trappetrinstæpperne nemme at rengøre. Du kan rengøre trappetrinstæpperne hurtigt og nemt med en støvsuger med børstebeslag. Du kan derefter fjerne trappetrinstæpperne med en fugtig klud.

Symbool: Trapmatten en trapmaantjes zijn zeer geschikt voor mensen met een allergieTrapper beklædt med et åbent/porøst materiale, såsom tæppe, er mindre velegnet til allergikere. Det skyldes, at stoffer, der forårsager en allergisk reaktion, kan trænge ind i materialets åbne struktur. Dette er ikke tilfældet med Micostep® Trappetrinstæpper. Trappetrinstæpperne er lavet af lukkede plastmaterialer. Udover den fordel, at de ikke absorberer snavs, har trappetrinstæpper, lavet af plastmaterialer, også den fordel, at de er nemme og hurtige at rengøre.

Din trapper længe smuk

Symbool: Bescherming van de trap door de toplaag van Micostep® kunststof trapmatten Malede trappetrin forbliver kun smukke og ubeskadigede i en begrænset periode. Når du går op ad trapperne med sko, tager den altid skade. Du kan derefter restaurere trappen ved at male trappetrinene om. Med Micostep® trappetrinstæpper holder du din trappe smukke i længere tid. Det øverste lag af Micostep® trappetrinstæpper består af et ridsefast, gummilignende materiale. Dette minimerer risikoen for skader. Med Micostep® trappetrinstæpper er du sikret en længere levetid på dine nymalede trapper.

Micostep® trappetrinstæpper velegnet til både drejende og lige trappe!

Symbool: De trapmaantjes zijn toe te passen op rechte en draaiende trappenMicostep® Trappetrinstæpper kan bruges på drejende og lige trapper. Trappetrinstæpperne er 55 centimeter brede og 17 centimeter dybe. Og passer derfor på næsten alle trapper. Micostep® trappetrinstæpper er blandt andet udviklet til trapper, der bruges i projektbyggeri. Har du sådan en trappe, skal du slet ikke bekymre dig om, at trappetrinstæpperne ikke passer. Hvis du har en drejende trappe (kvartsvings eller halvsvings), skal du placere trappetrinstæpperne på ydersiden af svinget. Fordi du går op og ned ad trappen via ydre del af svinget, er dette det mest logiske sted at placere trappetrinstæpperne.

Den bedste trappetrinstæppe til katte- og katte-ejer

Symbool: Kunststof trapmatten – trapmaantjes zijn ideaal voor kattenbezittersMaterialerne brugt til Micostep® trappetrinstæpper er ridsefaste, en kat kan ikke få fat i materialet for at ridse det. Derudover er materialet ikke porøst og absorberer ikke fugt. Dette gør trappetrinstæpperne meget brugervenlige og du kan nemt fjerne en afføring som din lille ven har efterladt fra trappetrinstæppen med en serviet.

Sølvfisk er fortiden

Symbool: Verdrijf zilvervliesjes uit uw huis door het plaatsen van Micostep® kunststof trapmaantjesSølvfisk kan godt lide at opholde sig i tæppemåtter. Har du tæppetrappetrinstæpper, har det en attraktiv effekt på sølvfisk. Fordi Micostep® trappetrinstæpper er lavet af plastmaterialer, kommer der ingen sølvfisk ned ad trappen!

Let at fælge

Symbool: De kunststof trapmatten zijn eenvoudig zelf te plaatsen met de dubbelzijdige tapeSynes du, det er svært selv at placere trappetrinstæpperne? Så kan vi med det samme berolige dig: du kan nemt selv montere dem på din trappe. Når du køber trappetrinstæpperne, får du også dobbeltklæbende tape og en overskuelig vejledning. Hermed kan du give din trappe et flot udtryk.

Micostep® trappetrinstæpper krøller ikke

Symbool: Micostep® anti slip trapmatten met een harde onderlaag krullen niet opStoftrappetrinstæpper har den egenskab, at de med tiden løsner sig og krøller sammen i kanterne. Det er nemt at snuble over eller blive fanget bag disse kanter. Micostep® trappetrinstæpper er opbygget af et stift underlag, hvorpå der er påført strimler af gummilignende materiale. Det stive underlag sikrer, at trappetrinstæpperne forbliver fladt på trappen og ikke krøller sammen.

Ikke mere flugde trappetrinstæpper

Symbool: Trapmaantjes van Micostep laten geen pluisjes achterTæppetrappetrinstæpper slides hurtigt, hvilket får tråde og fnug til at løsne sig. Micostep® trappetrinstæpper er holdbare og slidstærke. Micostep® trappetrinstæpperne er derfor også meget velegnede til katteelskere. Katten kan klø sig, hvad han/hun vil. Vores trappetrinstæpper fnugger ikke og forbliver smukke i længere tid!

Plast trappestørrelser holder meget længe og er derfor holdbare

Symbool: De kunststof trapmaantjes zijn duurzaam, gaan lang mee en zijn slijtvastTrappetrinstæpper fra Micostep® er lavet af højkvalitets plastmaterialer, så trappetrinstæpperne forbliver smukke i lang tid, og de holder længe. Praksis har vist, at trappetrinstæpperne holder længere end malingslaget omkring trappetrinstæpperne. Vores kunder vælger at forsyne trappen med et nyt lag maling og at genbruge trappetrinstæpperne. Det her er så bæredygtigt.

Moderne industri trappetrinstæpper

Symbool: Een moderne uitstraling van uw trap door Micostep® kunststof trapmatten Micostep® trappetrinstæpper er udført i et ‘stribe design’. ‘Stribedesignet’ består af to farver eller to farvenuancer. Ved at kombinere farver og farvenuancer skabes et trappetæppe med et moderne industrielt look. Almindelig anvendte farver i vores sortiment er: sort, antracit, råhvid, cremehvid, beige, varm taupe, cool taupe og brun.

At renovere dine trappe behøver ikke at være dyrt

Symbool: Trapmaantjes van Micostep – goedkope traprenovatieAt montere Micostep® trappetrinstæpper er betydeligt billigere end at få trappen betrukket med gulvtæppe eller at dække trappen med linoleum. At polstre en trappe koster 3 gange så meget som at male din trappe og montere Micostep® trappetrinstæpper! Vælg også den fordelagtige pris på Micostep® trappetrinstæpper

Ned ad trappen uden kolde fødder

Symbool: Kunststof trapmaantjes van Micostep voelen comfortabelHvis du nu har trappetrinstæpper lavet af alu ternplader, vil du bemærke, at de føles kolde og ubehagelige. Aluminiumtrappetrin har også skarpe kanter, der kan skade dig. Micostep® trappetrinstæpper er bløde og behagelige at gå på. De er omhyggeligt færdige og har ingen skarpe kanter.

Har du brug for rådgivning ved køb af trappetrinstæpper?

Symbool: Advies nodig ivm aankoop van trapmatten?Hvis du ønsker at købe trappetrinstæpper og er du i tvivl, er det altid tilrådeligt at få råd fra et specialiseret firma. På denne hjemmeside kan du se vores udvalg af trappetrinstæpper. Bare e-mail os, hvis du har spørgsmål. Vores e-mailadresse er info@trapmatten.nl