Flere og flere vælger at gøre deres trapper sikrere og smukkere ved at montere trappetrinstæpper eller trappemåtter. Denne form for trappeafdækning beskytter din trappe mod slid og ridser. For de fleste er maling af en trætrappe et kedeligt og tidskrævende arbejde, som helst udsættes så længe som muligt. Ved at montere trappetrinstæpper eller trappemåtter forbliver din trappe beskyttede i længere tid, og du skal derfor sjældnere male dem.

En anden fordel ved at købe og montere trappetrinstæpper eller trappemåtter har at gøre med sikkerheden i hjemmet. Alle er (næsten) faldet ned ad trappen på et tidspunkt, fordi trætrapper giver lidt greb. Installation af syntetiske trappetrinstæpper som er skridsikre er en god løsning til dette. Det er vigtigt, at alle steder i og omkring huset er sikre. For dig selv, for dine gæster, men bestemt også for dine børn. Trapper er en del af dit hjem, hvor der sker mange ulykker.

Trappetrinstæpper for dine børns sikkerhed

Især malede trætrapper har en glat overflade, og der skal tages hensyn til sikkerhedsaspekter. Endelig ønsker du, at dine børn skal kunne lege trygt i huset uden at risikere at glide ned af trapperne. Trappetrinstæpper eller trappemåtter forhindrer udskridning på trappen. Ved at købe og fastgøre trappetrinstæpper har dine børn mere greb, når de går op og ned af trappen, og de vil ikke glide ned af trappen så hurtigt. Det gælder selvfølgelig ikke kun for børnene, men også for dig selv og andre, der bor i huset eller kommer på besøg hos dig i dit hjem. Trappetrinstæpper og trappemåtter øger sikkerheden ved trapperne i dit hjem. Derudover er vores syntetiske trappetrinstæpper og trappemåtter bestemt dekorative.

Monter selv trappetrinstæpper med skridsikring

Synes du måske, det er svært eller for vanskeligt selv at lægge trappetrinstæpperne? Så kan vi berolige dig: Du kan nemt selv montere dem på din trappe. Når du køber trappetrinstæpperne, får du også dobbeltklæbende tape og en overskuelig vejledning. Hermed kan du give din trappe et flot udtryk.

Få råd om de rigtige trappetrinstæpper

Når du køber trappetrinstæpper eller trappemåtter og ønsker at fastgøre dem til din trappe, er det tilrådeligt at få gode råd.

Trappernes trin i husene i Danmark har ofte en anden størrelse end i andre lande. Men mange trappetrinstæpper eller trappemåtter, som du kan købe, er produceret i udlandet og passer derfor ikke altid godt på en trappe i et hus i Danmark. Mange huse i Danmark har en drejende (kvartsvings eller halvsvings) trappe. Micostep trappetrinstæpper eller trappemåtter er udviklet og produceret i Holland og passer altid godt på kvartsvings trapper. På denne hjemmeside finder du et bredt udvalg af Micostep trappetrinstæpper og trappemåtter i forskellige farver.