Er dine trapper for glatte? Vælg den rigtige skridsikre løsning

Trapper findes i mange hjem og alle ønsker naturligvis en smuk, stilfuld og praktisk trappe. Vi tænker ofte ikke umiddelbart på sikkerheden ved en trappe, før det øjeblik du (næsten) falder ned af trappen. Hvert år sker der mange ulykker i hjemmet, og fald fra trappen er i top tre. Sikkerheden på dine trapper fortjener derfor tilstrækkelig opmærksomhed. En trappe, der kun er blevet malet, er ikke skridsikker og kan være farlig glat, hvilket giver dig selv, dine børn og kæledyr, der går på denne glatte overflade, større risiko for at glide ned ad trappen. At gå op og ned af trapperne i dine sokker er bestemt en dårlig idé med en malet trappe. Micostep leverer skridsikre plasttrappetrinstæpper, en bæredygtig løsning med et luksuriøst udseende, der garanterer din trappes sikkerhed på lang sigt.

Aldrig mere en glat trappe med trappetrinstæpper

Udover malede trapper er trætrapper, der er afsluttet med et lag lak eller olie, også ofte meget glatte og derfor farlige. Efter et (næsten) fald leder mange ofte efter en hurtig løsning, der løser deres problem med den glatte trappe. De går i et byggemarked eller i IKEA og køber skridsikker gummitape og klæber det på deres trapper. Selvom den skridsikre tape nogle steder gør dine trapper mindre glatte, er dette ikke den bedste løsning. Eventuelt kan du også få fræset gummi eller metal (aluminium eller rustfrit stål) skridsikre strimler ind i trinene. Montering af skridsikre strimler eller skridsikre tape er generelt ikke den mest elegante løsning. De kan forstyrre trappens luksuriøse og elegante udseende. De er simpelthen mindre attraktive end en smukt malet trappe eller en trappe med højkvalitets trappebeklædning. Vælger du luksustrappetrinstæpper fra Micostep, går du efter en sikker og smuk trappe på længere sigt.

 

Hvad er gode skridsikre trappetrinstæpper?

I stedet for kun lokalt at påføre skridsikre strimler på din trappe, er det bedre at tackle en større overflade af trinene. Med de skridsikre trappetrinstæpper fra Micostep er der ikke længere skrid risiko. Den originale trætrappe er, efter den er blevet malet, beklædt med luksustrappetrinstæpper, der påføres de eksisterende trin med speciel dobbeltklæbende tape. Der er altså ikke noget større arbejde involveret, som du selv skal udføre. De syntetiske trappetrinstæpper fra Micostep er lavet af to lag plast af høj kvalitet. Et stift underlag giver styrke, holdbarhed og forhindrer trappetrinstæpperne i at krølle sammen i kanterne (som det ofte sker ved tæppebelagte trappetrinstæpper). Toppen af trappetrinstæpperne har et gummilignende skridsikre lag. Den føles behagelig at gå på, er sikker på grund af den skridsikre effekt og er nem at rengøre. Gummilaget er ikke fremstillet af naturgummi, fordi det er for dyrt, men af en gummilignende plast. Gummilaget kan sammenlignes med et hårdt gummi. ‘Gummi’ en’ er af høj kvalitet, er meget slidstærk og holdbar.

Micostep antislip trapmatten

En sikker og luksuriøs trappe

Når vi tænker på skridsikre trappe, tænker vi hurtigt på råvarer eller strips uden et pænt udseende. Et skridsikkert trappetrinstæppe som trappebeklædning er meget stilfuld og en ægte berigelse af din trappe. Micostep leverer trappetrinstæpper i et varieret farveudvalg, hvor der til enhver indretning findes en farvekombination, som passer perfekt til resten af interiøret.

Arbejder du med en trapperenovering og leder du efter en bæredygtig løsning til en smuk, men også sikker trappe? Bestil vores trappetrinstæpper via hjemmesiden eller anmod om farveprøver.