welke-kleur-trapmatten-kopen

Hvad bestemmer farven på trapper, trappetrinstæpper og trappebeklædninger?

Ønsker du at købe trappetrinstæpper, der også passer godt til din trappe og interiør, så vælg Micostep plast trappetrinstæpper. Du kan vælge mellem mere end 10 forskellige farvekombinationer. Men hvilken farve er det bedste valg? Først bestemmer du farven på din trappe. For et roligt blik skal du vælge en trappefarve, der matcher interiøret. Trapper forbinder altid to etager og normalt til en eller flere vægge, der kan findes ved siden af trappen. Trappen er overgangen fra et interiør til et andet interiør. For en rolig fremtoning af helheden, match farven på trappen til farven på gulvet i bunden af trappen, gulvfarven øverst på trappen og farven på de vægge eller vægge, der forbinder med trappen.

Var sort, antracit, taupe og sisal plejede at være trendy farver på og omkring trappen?

Før i tiden var det meget almindeligt at polstre en trappe med tæppe som trappebeklædning. Især lukkede trapper blev forsynet med trappebeklædninger. Ofte blev valget truffet at dække trappen med et mørkt tæppe. Sorte, antracit-, brune og blåfarvede trappebeklædninger var meget populære, men også sisal- eller sandfarvede trappebeklædninger blev valgt. Når man brugte flere og flere åbne trapper i byggeriet, var brugen af trappebeklædninger ikke længere så oplagt, og man valgte ofte trappetrinstæpper af gulvtæppe i farverne sort og antracit. Trapper med tæppe eller stof trappetrinstæpper føles behagelige at gå på. Ulemper er, at tæppet slides, og hvis trappebeklædningen bliver snavset, er det svært at få det rent igen. Ulempen ved trappetrinstæpper af stof er, at de ofte falder af, og at støvet afgiver hår, der ender på trinene omkring trappetrinstæpperne. Disse hår opleves som rodede, støvede og ikke rene.

trapmappen-kopen-kleuren

Er sort, antracit, taupe og sisal i øjeblikket trendy farver på og omkring trappen?

Folk vælger nu i stigende grad at male en trappe og derefter dække den med trappetrinstæpper eller trappemåtter eller at få trappen renoveret af et firma, der har specialiseret sig i at montere overførselstrin. At placere overførselstrin selv udføres også i stigende grad af den ‘meget handy’ gør-det-selv-mand. Bauhaus, Jemogfix og Harald Nyborg er byggemarkeder, hvor komplette sæt til gør-det-selv er til salg. En trappe med forflytningstrin er bestemt en fin løsning, men prisen i forhold til en trappe med trappetrinstæpper eller trappemåtter er meget betydelige. I øjeblikket er en råhvid trappe med trappetrinstæpper eller trappemåtter i en mørk farve meget trendy. En trappe i råhvid farve har et friskt rent indtryk, og den hvide farve reflekterer lyset, og får trappeopgangen til at se lysere ud.

Sorte, antracit, taupe og bambus trappetrinstæpper er meget velegnede til at kombinere med en råhvid trappe. Micostep kombinerer to farver / farvenuancer i sine trappetrinstæpper. For eksempel kombinerer vi sort med en anden sort nuance eller med antracit. Men vi leverer også versioner med mere kontrast i sortimentet. Du kan fx købe trappetrinstæpper, hvor råhvid er kombineret med antracit, sort eller varm taupe. Lettere versioner med mindre kontrast er de varianter, hvor vi kombinerer råhvid med cool taupe eller den allerletteste variant, råhvid med bambus. Udgaverne med råhvid giver indretningen ro i sindet, når de påføres trapper i en råhvid farve. Den smalle hvide stribe på trappetrinstæppen forsvinder så mod trappens råhvide baggrund.

Købe trappetrinstæpper i et byggemarked, boligforretning eller specialbutik?

Du kan købe trappetrinstæpper i mange forskellige butikker. Mange byggemarkeder eller boligforretninger tilbyder trappetrinstæpper af tæpper eller aluminium (Bauhaus, Jemogfix, Harald Nyborg, Jotex, Ruugs). Mange forventer, at IKEA også sælger trappetrinstæpper (hvilket i øvrigt ikke er tilfældet). Micostep er en specialbutik, når det kommer til plasttrappetrinstæpper. Fordelen ved at købe trappetrinstæpper eller trappemåtter fra Micostep (via trappetrinstaepper.dk) er, at vores tilbud er skræddersyet til det danske marked. Vores trappetrinstæpper passer til 99% af alle trapper. Trappetrinstæpper, som du køber i en isenkræmmer eller boligindretningsbutik, kommer ofte fra udlandet, hvor trapper har forskellige dimensioner, med det resultat, at de nyindkøbte trappetrinstæpper ikke passer ordentligt.

Micostep trappetrinstæpperne er lavet af plast og fås i mere end 10 farvekombinationer. De er meget mere holdbare og slides meget mindre end de tæppetrappetrinstæpper, som du køber hos Bauhaus, Jemogfix, Harald Nyborg, Jotex, ruugs, osv.